Pszichológiai konzultáció

Az egyéni vagy páros pszichológiai tanácsadás lehetőséget nyújt arra, hogy a kliens(ek) egyéni vagy párkapcsolati problémáit osztatlan figyelemmel, közösen és reflektíven vizsgálhassuk. A kliens és a pszichológus közötti kapcsolat bizalmi jellegénél fogva biztonságos és gyógyító környezetté alakulhat, melyben könnyebben feltárhatóak a problémák gyökerei, és az azokra alkalmazható egyéni megoldások.

Hiszem, hogy a megoldás kulcsa minden esetben klienseim kezében van. Szakemberként ennek a kulcsnak a megtalálásában segédkezem.

Szakterületek

Önismereti munka

- Általános önismeret, - önértékelés fejlesztése, - konfliktuskezelési nehézségek, - stresszkezelési problémák, - szociális kapcsolódás nehézségei, - szorongás.

Párkapcsolati problémák

- Párkapcsolati nehézségek, - kommunikációs és konfliktuskezelési problémák, - párkapcsolati bizalomvesztés, - válás feldolgozása.
LMBT barát pszichológus.

Családi nehézségek

- Családalapítással, terhességgel kapcsolatos nehézségek, - terhességgel kapcsolatos szorongások, - szülésfelkészítés, - gyermekágyi nehézségek, - szorongás.

Hivatással, munkával kapcsolatos kérdések

- Pályaválasztási döntés, - karrierváltás, - munka-magánélet egyensúly, - munkahelyi stressz, konfliktusok kezelése,
- teljesítmény problémák, - burn out/kiégés.

Gyászfeldolgozás

- Haláleseteknél fellépő gyászmunka támogatása, - anticipált (elővételezett) gyászmunka haldokló hozzátartozóval, - elakadt gyászfolyamatok.

Figyelem!

A pszichológiai konzultáció nem minősül orvosi/egészségügyi ellátásnak, sem pedig pszichoterápiának!

Kapcsolat